fbpx

logo

 

VINKORT

VINO TINTO

El Circo Garnache, Spanien (60)
En 100 % Garnache vin fra D.O.P. Carinema i Spanien. Ren og klassisk Garnache aroma med nuancer af hindbær, hvid peber og lakrids, samt en frugtdrevet smag. Glas kr. 60,- / 1/2 fl. kr. 105,- / 1 fl. kr. 190,-
En 100 % Garnache vin fra D.O.P. Carinema i Spanien
Dom. Tourbillon Cotes Du Rhone Cuvee du Grand-pere, Frankrig (235)
Saftig og frisk Cotes du Rhone fra Tourbillon lavet på Grenache, Carignan og Syrah. Denne Cotes du Rhone har aroma af kirsebær, brombær, og sydfranske krydderurter. Smagen er lidt tør og tæt med unge, let nappende tanniner og frugtsyre.
Saftig og frisk Cotes du Rhone fra Tourbillon lavet på Grenache
La Cetto, Mexico (225)
Denne petit Sirah kommer fra de bedste vinområder i det nordøstlige hjørne af Mexico. En flot dyb rubinrød farve. Velafbalanceret vin med en moden tannin, der ligger længe i munden, samt en tør men rund og velafbalanceret afslutning.
Denne petit Sirah kommer fra de bedste vinområder i det nordøstlige hjørne af Mexico
Vina Eguia Reserva, Spanien (275)
Vinen er lavet på 100 % Tempranillo, fra et af Riojas kendte vinhuse i Basiske Alaveso område. Klassisk Rioja - nuancer i aromaen hvor bl.a. lakrids, chokolade og vanilje toner frem. Smagen er intens og saftig med bløde tanniner.
Vinen er lavet på 100 % Tempranillo, fra et af Riojas kendte vinhuse i Basiske Alaveso område
Casa Montes Don Baltazar, Argentina (295)
Flot argentinsk vin lavet på 100% Malbec. Vinen kommer fra San Juan regionen Nord for Mendoza. Denne Malbec har en aroma af røde bær og nykværnet mørkristet kaffe. Smagen er elegant med en let krydret eftersmag.
Flot argentinsk vin lavet på 100% Malbec
Mount Langi Hollows, Australien (310)
Vinen er lavet på 100% Shiraz og kommer fra det vestlige Victoria i Australien. Vinen er mørk med et lilla skær og en saftig silkeblød struktur.
Vinen er lavet på 100% Shiraz og kommer fra det vestlige Victoria i Australien
Pietro Zanoni Campo Denari, Italien (350)
Vinen er sammensat af Carvinone & Rondinella druer fra Campo Denari i Valpolicella. Smagen er typisk for fine Valpolicella vine. Fyldig med en tør eftersmag og fine tanninstruktur.
Vinen er sammensat af Carvinone & Rondinella druer fra Campo Denari i Valpolicella

VINO BLANCO

El Circo Carinena, Spanien (60)
En 100 % Chardonnay fra D.O.P. Carinena i Spanien. Denne vin har en elegant, frisk og saftig smag. Glas kr. 60,- / 1/2 fl. kr. 105,- / 1 fl. kr. 190,-
En 100 % Chardonnay fra D.O.P. Carinena i Spanien
La Cetto Chenin Blanc, Mexico (225)
Denne Chenin Blanc kommer fra det nordøstlige hjørne i Mexico. Vinen har tropisk aroma af citrus frugter. En velafbalanceret vin med en blød, fyldig og vedvarende eftersmag..
Denne Chenin Blanc kommer fra det nordøstlige hjørne i Mexico
Paul Kubler Pinot Blanc, Frankrig (295)
En 100 % Pinot Blanc, håndplukket fra vinhusets marker i det sydlige Alsace. En vin med lys gylden farve, der suppleres med refleksioner af grønt. En frisk og velbalanceret vin med en krydret afslutning.
En 100 % Pinot Blanc, håndplukket fra vinhusets marker i det sydlige Alsace
Pencarrow, New Zealand (305)
Fra Palliser Estates høstes druerne til denne flotte Sauvignon Blanc. Vinen er flot & har aromatisk duft domineret af hyldeblomst, citrus og passionsfrugt. Smagen er rund for en sauvignon Blanc og eftersmagen sprudler af saft og energi.
Fra Palliser Estates høstes druerne til denne flotte Sauvignon Blanc
Georg Mosbacher Riesling Kabinett, Tyskland (310)
Klassisk Pfalz Kabinett fra Mosbacher. Alle druerne kommer fra Mosbachers egne vinmarker tæt på byen Deidesheimer. Vinen er tør med en næsten parfumeret næse af citrus, grapefrugt tilført et tropisk islet af bl.a. ananas. Smagen er saftig, frugtig, rank og koncentreret.
Klassisk Pfalz Kabinett fra Mosbacher
Close

ANDRE DRIKKEVARER

MEXICANSKE JARRITOS (35)
Vi har et stort udvalg af de velsmagende mexicanske Jarritos (sodavand)
Se vores spændende udvalg af Mexicanske Jarritos